Yhdistä lainasi - Helposti paras yhdistelylaina

Nappaa itsellesi paras yhdistelylaina ja säästä

Vertailimme useamman eri yhdistelylainan tarjoajan ja valitsimme niistä vain parhaimmat tälle sivustolle, mielestämme paras yhdistelylaina on aina pienimmällä mahdollisella korolla eli maksat sivustomme avulla hieman vähemmän yhdistelylainastasi. Yhdistelylainan tarkoituksena on yhdistää kaikki lainasi yhdeksi lainaksi, näin sinä säästät rahaa koska saat koron pienennettyä ja samalla säästät lyhennyksissä jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaa alta olevasta listasta parhaimmat yhdistelylainat tai jatka lukemista listauksen alapuolelta.

Hae lainaa sortterilta

Sortter 🥇

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4-20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae Axolainan luottoa

Axolaina 🥈

Lainasumma: 2000-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae yhdistelylainaa suomenyhdistelylaina.fi palvelusta

Suomenyhdistelylaina 🥉

Lainasumma: 100-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,19% – 20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae lainaa omalainasta

Omalaina

Lainasumma: 100-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-240kk
Vuosikorko: 4,19% – 20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae lainaa rahalaitokselta

Rahalaitos

Lainasumma: 500-70000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,5% – 20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae lainaa zmartalta

Zmarta

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,5-38%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae etua.fi luottoa

Etua.fi

Lainasumma: 500-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-216kk
Vuosikorko: 4,68% – 20%
Ikä rajoitus: 20 vuotta

Hae yhdistelylainaa lainojenyhdistäminen.com palvelusta

Lainojenyhdistäminen

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,78% – 26,83%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae Samblan luottoa

Sambla

Lainasumma: 500-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 8-20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

✅ Vaatimukset ja hakuprosessi

Yhdistelylainahakemus tehdään suoraan rahoituslaitoksen kotisivuilla, erillistä käynti konttorilla ei siis vaadita. Hakuprosessiin vaaditaan tiettyjä edellytyksiä jotka listaamme tähän alle.

⦿ Täysi-ikäisyys
⦿ Pysyvä suomalainen osoite
⦿ Säännölliset tulot
⦿ Ei maksuhäiriömerkintöjä

Yhdistelylainan hakuprosessi aloitetaan valitsemalla sopivin rahoituslaitos jonka jälkeen kirjaudut kyseiselle palveluntarjoajalle verkkopankkitunnuksilla, tämä on vahvaa tunnistautumista varten ja samalla automatisoi mm luottotietojen tarkistuksen. Hakulomakkeeseen täytetään omat tiedot, haluttu luoton määrä ja takaisinmaksuaika. Järjestelmä on automatisoitu ja se tarkistaa sinun luottotietosi automaattisesti, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä et voi saada yhdistelylainaa jos järjestelmä antaa sinulle luottopäätökset voit nostaa lainaamasi summan automaattisesti. Yhdistelylaina eli siis järjestelylainan tarkoituksena on yhdistää kaikki sinun nykyiset luottosi yhdeksi lainaksi mikä helpottaa takaisin maksua kun saat velkasi yhden koron ja yhden takaisinmaksun alle.

✅ Yhdistelylainan vuosikorko

Yksi suuri etu yhdistelylainassa eli siis järjestelylainassa on se että saat useamman luoton korot ja kulut yhdistettyä yhdeksi lainaksi mikä siis tarkoittaa säästöä lyhennyksissä. Vuosikorko järjestelylainoissa on aina pienempi kun verrataan useamman erillisen luoton takaisin maksua. Lainojen yhdistäminen tuo siis säästöä ja yhdistelylainoissa vuosikorko voi olla 4-40% välissä, sivustollamme vertaamme aina vuosikoron mukaan luotontarjoajia eli meidän sivustomme kautta saat aina edullisimman yhdistelylainan valittua.

✅ Miten haen järjestelylainaa

Järjestelylaina eli siis yhdistelylaina haetaan joko itsenäisesti erilliseltä luotonmyöntäjältä tai sitten voit hakea suoraan yhdistelypalvelusta joka antaa useamman luotonmyöntäjän ja pankin tarjouksen kerralla voit näin valita itsellesi sopivimman luoton. Valitsemalla kumman tahansa näistä vaihtoehdoista sinun tehtävänäsi on huolehtia lainan takaisin maksusta sovitusti jotta saat hoidettua järjestelylainan maksun. Kun maksat vain yhtä lainaa takaisin sinun on helppo hallita omaa talouttasi koska säästät kuukausi lyhennyksissä niin koroissa kuin takaisinmaksu summissa. Järjestelylaina on siis tehty helpottamaan sinua pääsemään irti useista lainoista ja luotoista yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi.

✅ Voinko saada yhdistelylainan pankista

Useammat pankit tarjoavat myös yhdistelylainoja, lainoja kuitenkin kannattaa kilpailuttaa koska luotoissa voi olla eroa korkojen osalta huomattavasti kun vertaat luotonmyöntäjää ja perinteistä pankkia keskenään voit saada luotonmyöntäjän kautta saman lainan edullisemmin kuin tavalliselta pankilta. Suomessa yhdistetään kymmeniä tuhansia lainoja, luottoja ja osamaksuja yhdeksi velaksi vuosittain vain ja ainoastaan säästämisen vuoksi. Haluatko sinäkin säästää luotoissa? Tee yhdistelylaina hakemus jo tänään niin pääset eroon useammasta lainasta kerralla ja maksat vähemmän kuukaudessa lyhennyksiä kuin lyhentämällä useita samanaikaisia luottoja.

✅ Usein kysyttyä yhdistelylainoista

Mikä on paras yhdistelylaina?

Listaamme aina lainan ja luoton myöntäjät takaisin maksettavan summan mukaan, mielestämme paras mahdollinen yhdistelylaina on aina pienemmällä mahdollisella korolla oleva laina. Minkä vuoksi sinä pystyt säästämään rahaa lyhennyksissä.

Kannattaako ottaa yhdistelylaina?

Kyllä, yhdistelylainan avulla sinä säästät jopa satoja euroja kuukaudessa kun maksat pienemmän lyhennyksen kuin useammasta lainastasi. Yhdistelylaina on siis aina kannattava vaihtoehto jos sinulla on useampia lainoja maksettavana.

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Yksinkertainen selitys on että kyseinen pankki ei myönnä tai tarjoa yhdistelylainoja, kannattaakin keskittyä vain rahoituslaitoksiin jotka tarjoavat yhdistelylainoja. Sivustoltamme löydät helposti yhdistelylainan joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Mistä saa helposti yhdistelylainan?

Voit kokeilla yhdistelylainan vertailupalveluita jotka tarjoavat yhdellä hakemuksella useamman luotonmyöntäjän tuotteita, tällöin saat tietää mistä kaikkialta sinun on mahdollista saada yhdistelylaina. Yhdellä hakemuksella voit tavoittaa jopa 30-40 eri pankkia ja luotonmyöntäjää joiden joukosta löytyy sinullekin yhdistelylaina.

Voiko pankista saada yhdistelylainaa?

Kyllä, voit hakea kulutusluottoa pankista jonka voit käyttää lainojen yhdistämiseen. Pankin kautta voit saada pidemmän takaisinmaksuajan kuin rahoituslaitoksilta, toisaalta nykyään rahoituslaitoksillakin on jo jopa 25-30 vuoden takaisinmaksu aikoja. Vertaileminen kannattaa mikäli haluat oikeasti säästää laina kuluissasi.