Vertaa helposti paras yrityslaina - 1HP.fi

Mistä lainaa yritykselle?

Yrityslainaa voit hakea joko pankista tai sitten erillisiltä luotonmyöntäjiltä, sivustomme listaa erilaiset yrityslainat parhaimmasta huonoimpaan. Meistä paras mahdollinen laina yritykselle on sellainen missä korko on alhainen, eli listaamme yrityslainan myöntäjät aina koron mukaan. Haluatko tietää enemmän yrityslainoista? Jatka lukemista listauksen jälkeen.

Hae yrityslainaa Yrityslaina247 palvelusta

Yrityslaina247 🥇

Lainasumma: 1000-20 000€
Takaisinmaksu aika: 1-36kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa Yrityslainat.com palvelusta

Yrityslainat.com 🥇

Lainasumma: 1000-8 000 000€
Takaisinmaksu aika: Joustava
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa Yritysluotto.fi palvelusta

Yritysluotto.fi 🥉

Lainasumma: 3000-100 000€
Takaisinmaksu aika: 1-18kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa Kasvurahoitukselta

Kasvurahoitus

Lainasumma: 2000-250 000€
Takaisinmaksu aika: 2-24kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa Suomen yrityslaina palvelusta

Suomen Yrityslaina

Lainasumma: 1000-200 000€
Takaisinmaksu aika: 1-18kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa GrediNord palvelusta

GrediNord

Lainasumma: 1000-350 000€
Takaisinmaksu aika: 6-36kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa FIN Yritysrahoitus palvelusta

FIN Yritysrahoitus

Lainasumma: 2000-10 000€
Takaisinmaksu aika: 6-24kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa Greddo palvelusta

Greddo

Lainasumma: 1000-350 000€
Takaisinmaksu aika: 1-36kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

Hae yrityslainaa businesscredit palvelusta

Businesscredit

Lainasumma: 1000-100 000€
Takaisinmaksu aika: 3-18kk
Vuosikorko: Laina kohtainen
Vakuudeton laina

✅Yrityslaina vaatimukset ja hakuprosessi

Yrityslainaa voi hakea suomessa rekisteröity yritys jonka liiketoiminnan aloittamisesta on vähintään 12 kuukautta, toisaalta poikkeuksia on juuri aloittaville yrityksille tarkoitettuja lainoja. Katso myös kulutusluotto joka mahdollistaa yritystoiminnan aloittamisen henkilökohtaisella lainalla.

⦿ Yritystoiminta on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
⦿ Yrityslainan hakijalla on päätösvalta yrityksessä
⦿ Yritys on rekisteröity Suomeen ja omistajat ovat suomalaisia
⦿ Yrityksellä ja takaajalla ei ole verovelkoja tai maksuhäiriöitä
⦿ Mahdollisesti vakuudet
⦿ Yrityksen tilinpäätöksen ja tilikauden kirjanpito

Yrityslaina hakemusprosessi tehdään luotonmyöntäjän kotisivuilla kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla sisään tämä toimii vahvana tunnistautumisena sekä mahdollistaa luottotietojen tarkistamisen automaattisesti. Yrityslaina haetaan täyttämällä yrityksen tiedot, liikevaihto ja takaajan tiedot hakemukseen tämän jälkeen pystyt hakemaan yrityksellesi lainaa. Yrityslainalle on mahdollista saada Finnveran takaus joka kattaa suurimman osan yrityslainasta ja voi toimia jopa ainoa vakuutena lainalle.

✅ Yrityslainan korko

Yrityslainoissa korko on aina tapauskohtainen ja voi vaihdella eri luotonmyöntäjien väliltä, tämän vuoksi kannattaa aina kilpailuttaa yrityslaina jotta saat mahdollisimman pienen koron yrityslainallesi. Kannattaa myös tarkistaa yrityslainoissa lainasopimuksen ehdot aina lävitse, joissakin tapauksissa lainan kulut eivät putoa vaikka maksaisit lainan nopeammin takaisin. Sivustollamme ei ole kirjattuna yrityslainojen osalta korkoa koska se on jokaiselle lainalle ja yritykselle aina erilainen, korko selviää hakemuksella ja hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

hae yrityslainaa jopa 100 000 euroa

✅ Usein kysyttyä yrityslainoista

Paljonko yritys voi saada lainaa?

Paljonko yritykselle voidaan myöntää lainaa pankista? Käytännössä yritykselle voidaan hakea lainaa 1000€ ja jopa miljoonien eurojen edestä, tämä riippuu aina yrityksen taloudellisesta tilanteesta kuten myös yrityksen vakuuksista ja panteista joita lainalle voidaan antaa. Yrityslainan takaajana voi olla myös valtion omistama Finnvera joka takaa suurimman osan yrityslainasta.

Kuka voi saada yrityslainaa?

Yrityslainaa pystyy hakemaan jokaiselle yhtiömuodolle, mutta yrityksen tulee olla merkittynä kaupparekisteriin. Uudetkin yritykset voivat hakea yrityslainaa myönteisesti vaikka sinulla ei olisi vahvistettua tilinpäätöstä. Yrityslaina vaatii aina henkilötakauksen.

Miksi yritys ei saa lainaa?

Tähän voi olla useita syitä mutta yleisin syy ettet saa yritykselle lainaa on se että yrityksesi on liian uusi ja se ei pysty näyttämään kannattavuutta vielä. Liiketoiminnan alussa otetaan yleensä henkilökohtainen luotto jolla rahoitetaan toimintaa vaikka on myös mahdollista saada uudelle yritykselle laina.

Miten hakea yrityslainaa?

Yrityslainan hakemiseen tarvitaan tietoja yrityksestä ja sen liikevaihdosta, lisäksi tarvitaan henkilötakaaja joka takaa sen että yritys maksaa lainan takaisin luotonmyöntäjälle. Kannattaa perustella mahdollisimman hyvin miksi tarvitset lainaa ja mihin aiot käyttää yrityslainasi.

Mitä yrityslaina vaatii?

Yrityslaina vaatii sen että yritys on rekisteröity kaupparekisteriin, yrityksen omistajilla ei ole maksuhäiriö merkintöjä lisäksi yrityksellä tulisi olla liikevaihtoa jolla pystytään osoittamaan varallisuus. Yrityslainaa varten saatat tarvita myös pantin joka voi olla liike- tai teollisuuskiinteistö.