Vertaile itsellesi sopivin kulutusluotto

Vertailimme puolestasi useita erilaisia kulutusluottoja myöntäviä yrityksiä ja listasimme ne takaisin maksettavan summan mukaan. Kulutusluotto on tarkoitettu yksittäisen hankinnan rahoittamiseen, tällä sivulla on myös listattuna joustoluotot jotka eroavat kulutusluotoista siten että kulutusluotto on kerralla nostettava laina kun taas joustoluottoa voit nostaa aina tiettyyn summaan asti aina kun tarvitset. Haluatko lukea enemmän kulutusluotoista ja joustoluotoista? Kirjoitimme listauksen alle hieman enemmän tietoa, voit myös valita alta helposti parhaimmat kulutusluotot sekä joustoluotot.

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4-20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 2000-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 100-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-240kk
Vuosikorko: 4,19% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 300-70000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,5% – 20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 1000-50000€
Takaisinmaksu aika: 12-720kk
Vuosikorko: 4,9% – 19,9%
Ikä rajoitus: 23 vuotta

Lainasumma: 500-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,9%-50%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 1000-30000€
Takaisinmaksu aika: 3-180kk
Vuosikorko: 7 % – 20%
Ikä rajoitus: 20 vuotta

Lainasumma: 500-60 000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 7,9%-38%
Ikä rajoitus: 20 vuotta

Lainasumma: max. 8000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 19,9%-21,82%
Ikä rajoitus: 20 vuotta

✅ Vaatimukset ja hakuprosessi

Jousto- ja kulutusluoton hakemiseen on muutamia vaatimuksia ja ne aina eroavat rahoituslaitoksien kesken. Yhdellä palvelun tarjoajalla voi ikäraja olla 18 vuotta kun taas toinen rahoituslaitos vaatii 25 vuoden ikää. Listasimme yläpuolelle vain parhaimmat kulutus- ja joustoluotot joten voit helposti valita itsellesi edullisimman luoton. Tässä listattuna mitä vaatimuksia on jotta voit hakea jousto- tai kulutusluottoa itsellesi:

⦿ Täysi-ikäisyys
⦿ Pysyvä suomalainen osoite
⦿ Säännölliset tulot
⦿ Ei maksuhäiriömerkintöjä

Hakuprosessi etenee siten että kirjaudut verkkopankkitunnuksillasi rahoituslaitoksen sivustolle, täytät sivustolla ensin haluamasi luoton summan ja takaisinmaksu ajan. Tämän jälkeen täytät omat yhteystietosi ja lähetät hakemuksen rahoituslaitokselle, rahoituslaitoksesta riippuen hakemus voidaan käsitellä joko heti tai mahdollisesti kahden pankkipäivän kuluessa. Kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen voit nostaa luoton tilillesi, mikäli hait joustoluottoa voit nostaa tarvitsemasi summan tilillesi.

✅ Miksi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluotto on aina edullisempi kuin vaikkapa pikalaina eli siis pikavippi, luoton tarkoituksena on avustaa sinua hankinnan kanssa. Kulutusluotolla voit ostaa esimerkiksi itsellesi ajoneuvon, veneen, oman asunnon tai mitä tahansa muuta, Kulutusluottoa voidaan myöntää joko vakuudettomana tai vakuuksien kanssa. Vakuudetonta kulutusluottoa on mahdollista saada jopa 70 000 euroa. Kulutusluotto ja joustoluotto ovat myös 2 erilaista laina mahdollisuutta, joustoluottoa voidaan myöntää tietty summa mutta sitä ei tarvitse nostaa kerralla tilille vaan voit nostaa sitä aina tarpeesi mukaan. Joustoluotto on täydellinen valinta esimerkiksi remonttia tehdessä kun voit maksaa luottoa takaisin ja saada sitä aina tarvittaessa tilillesi. Kulutusluotto taas soveltuu kerta hankinnan tekemiseen kun sinulla ei muuten ole varallisuutta ostaa tiettyä tuotetta.

Usein kysyttyä kulutusluotoista ja joustoluotoista

👑 Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on tiettyyn hankintaan myönnettävä laina. kulutusluotolla voit ostaa auton,talon tai mitä tahansa muuta haluatkin. Kulutusluotto on siis kertalaina joka voi olla 500-70 000€ välistä. Yleisesti takaisinmaksuaika kulutusluotolle on 1-15 vuotta.

👑 Miten saada kulutusluottoa?

Helpoin tapa hakea kulutusluottoa on täyttää hakemus verkossa. Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa jonka päätöksen saat joko heti tai viimeistään kahden pankkipäivänkuluessa. Kun olet hyväksynyt kulutusluottosopimuksen palveluntarjoajan kanssa voit nostaa kulutusluoton heti tilillesi.

👑 Miten saada joustoluottoa?

Voit hakea joustoluottoa jos sinulla on pysyvä asuinpaikka Suomessa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot, palkka tai eläke. Joustoluotto eroaa muista luotoista siten että voit nostaa aina tarvitsemasi summan eli luotto on siis joustava.

👑 Paljonko on kulutusluoton tai joustoluoton korko?

Jousto- tai kulutusluoton korko määräytyy aina lainattavan summan mukaan. Tavallisesti korko on 5-25% välissä. Korkoon vaikuttaa myös laina-aika: mitä pidempi laina-aika, sitä korkeampi korko luotolle on.

👑 Mistä halvin joustoluotto?

Halvin joustoluotto on mahdollista hakea vertailusivuston kautta. Meidän sivustollamme on listattuna aina pienimmästä korosta alkaen kaikki joustoluottoa tai kulutusluottoa tarjoavat yritykset, joten voit olla varma, että saat aina sen halvimman joustoluoton kauttamme.