Helposti paras pikavippi vertailu

Vertaile itsellesi sopivin Pikavippi

Selvitimme puolestasi useamman palveluntarjoajan joukosta vain parhaimmat, tästä löydät itsellesi sopivimman pikavipin. Pikavippi on lyhytkestoinen pikalaina jonka tarkoitus on auttaa arjen rahoitusta. Pikavippi ja pikalaina tarkoittavat molemmat samaa asiaa eli lyhytkestoista pienlainaa. Pikalaina voi olla jopa 10 000€. Jatka artikkelin lukemista listauksen alapuolelta tai valitse itsellesi sopivin laina listauksestamme.

Hae lainaa sortterilta

Sortter 🥇

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae lainaa omalainasta

OmaLaina 🥈

Lainasumma:  100-60000€
Takaisinmaksu aika: 12-240kk
Vuosikorko: 4,19% – 38%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae lainaa rahalaitokselta

Rahalaitos 🥉

Lainasumma: 300-70000€
Takaisinmaksu aika: 12-180kk
Vuosikorko: 4,5% – 20%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae lainaa komplett bankilta

Komplett Bank

Lainasumma: 1000-50000€
Takaisinmaksu aika: 12-720kk
Vuosikorko: 4,9% – 19,9%
Ikä rajoitus: 23 vuotta

Hae lainaa lendolta

Lendo

Lainasumma: 500-60000€
Takaisinmaksu aika: 3-180kk
Vuosikorko: 5,01% – 10,46%
Ikä rajoitus: 20 vuotta

Hae lainaa fellow pankista

Fellow Pankki

Lainasumma: 1000-30000€
Takaisinmaksu aika: 3-180kk
Vuosikorko: 7 % – 20%
Ikä rajoitus: 20 vuotta

Hae lainaa bondorasta

Bondora

Lainasumma: 100-60000€
Takaisinmaksu aika: 3-60kk
Vuosikorko: 17,19 % – 30,9%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

Hae lainaa ferratumilta

Ferratum

Lainasumma:  1-4000€
Takaisinmaksu aika: 3-54kk
Vuosikorko: 19,97% – 29,79%
Ikä rajoitus: 22 vuotta

Hae lainaa saldo.com palvelusta

Saldo

Lainasumma: 300-60000€
Takaisinmaksu aika: 9-85kk
Vuosikorko:21,3% – 29,6%
Ikä rajoitus: 18 vuotta

✅ Vaatimukset ja hakuprosessi

Pikavippihakemus tehdään suoraan lainantarjoajan kotisivuilla, sinun ei siis tarvitse asioida erillisessä konttorissa. Hakuprosessiin vaaditaan tiettyjä edellytyksiä jotka olemme listanneet tähän alle.

⦿ Täysi-ikäisyys
⦿ Pysyvä suomalainen osoite
⦿ Säännölliset tulot
⦿ Ei maksuhäiriömerkintöjä

Hakuprosessi taas tehdään automaattisesti verkkopalvelussa kunhan olet kirjautunut kyseisen pikalaina yhtiön sivustolle verkkopankki tunnuksillasi, näin sinut myös tunnistetaan verkkopalveluun. Hakemuslomakkeeseen täytetään omat tiedot, haluttu luotto ja takaisinmaksuaika. Järjestelmä tarkistaa automaattisesti sinun luottotietosi ja mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä et voi saada pikavippiä jos järjestelmä antaa sinulle hyväksytyn luottopäätöksen voit nostaa lainaamasi summan tilillesi.

Pikavippipalveluiden tarjoajat eivät myönnä pikavippejä yleensä yöaikaan, eli palvelussa voit hakea lainaa vain 08-21.00 välisenä aikana tämä tosin on aina lainayhtiön päätettävissä, hakemuksen voit kuitenkin laittaa mihin aikaan tahansa.

Vertaile zmartan kautta

✅ Pikavipin vuosikorko

Pikavipin todellinen vuosikorko kannattaa aina tarkistaa ennen lainan hyväksymistä, voit säästää näin jopa tuhansia euroja pikalainastasi. Vuosikorko voi olla jopa ~30% joten vertaileminen kannattaa. Sivustollamme on lainat järjestetty edullisuuden mukaan, ensimmäisellä sijalla on pikalainan tarjoaja jolle maksat kaikista vähiten takaisin.

✅ Mikä on pikavippi?

Pikavippi on siis pienlaina tai toiselta nimeltään pikalaina mutta kaikki tarkoittavat samaa asiaa, eli siis nopeaa lainaa 100-5000€ välistä. Lainaa voit hakea mikäli täytät yllä olevat ehdot ja pienlainan voit käyttää kuten haluat eli se eroaa kulutusluotosta siten että voit helpottaa arkeasi pienlainalla kun taas luotto tulee käyttää siihen tarkoitukseen mihin se on haettu.

✅ Pikalainan laina-aika

Pikalainan tai pikavipin laina-aika voi olla jopa 10 vuotta, emme kuitenkaan suosittele sinua ottamaan pikavippiä pitkällä maksuajalla koska mitä pidempään maksat lainaasi sitä kalliimpi lainasi on. Mikäli etsit pitkäaikaista lainaa kannattaa vertailla sivustomme kautta kulutusluotot. Pikalaina on sopiva ratkaisu mikäli sinulla on tarve rahalle nopeasti, kulutusluotto taas soveltuu kalliimpaan hankintaan kuten auto tai asunto.

✅ Pikavippi heti tilille

Pikalainoissa on se hyvä puoli että voit saada rahoituspäätökset todella nopeasti jopa alle minuutissa, tämän jälkeen pystyt nostamaan lainaamasi summan jopa heti tilillesi. Pikavippi heti tilille on mahdollista kunhan saat ensin hyväksytyn lainapäätöksen. Pikalaina tai pienlaina on siis kaikista nopein rahoitusmuoto minkä pystyt hakemaan helposti omilla verkkopankki tunnuksillasi.

Nappaa saldo limiitti joustoluotto

✅ Usein kysyttyä pikavipeistä ja pikalainoista

Mikä pikavippi on paras?

Selkeästi paras mahdollinen pikavippi on sellainen pikalaina jonka takaisinmaksu summa on mahdollisimman lähellä sitä alkuperäistä lainasummaa. Mitä pienempi korko sitä parempi pikavippi, tämän vuoksi kannattaakin katsoa sivustoltamme koron mukaan listatut lainat.

Onko järkevää ottaa pikavippi?

Pikavippi on järkevä ratkaisu mikäli tarvitset pikaisesti taloudellista apua, pikavipin tarkoituksena on tuoda helpotusta arkeesi. Mikäli koet ettei sinulla ole varallisuutta ottaa pikalainaa ei sinun kannata tehdä sitä.

Miksi ei kannata ottaa pikavippiä?

Pikavipeissä suurin yksittäinen riski on ylivelkaantuminen, eli voit todella helposti velkaantua jos sinulla ei ole varallisuutta maksaa pikalainaa takaisin rahoitusyhtiölle. Tämän vuoksi sinun tulee tarkasti harkita lainan ottamista ja myös miettiä kuinka paljon sinulla on varallisuutta maksaa pikalainaasi takaisin.

Mistä nopea pikavippi?

Pikavippi tai pikalaina on aina nopea rahoitusratkaisu, lainaamasi summa on mahdollista saada jopa heti tilillesi. Lainahakemus ja sen käsittely tapahtuu yleensä automaattisesti ja saat myös rahoituspäätöksen todella nopeasti.

Mitä eroa on pikavipillä ja pikalainalla?

Pikavippi tarkoittaa pikalainaa eli kun puhutaan pikavipistä puhutaan samalla myös pikalainasta, eroa näillä kahdella asialla ei ole muutakuin nimi.